onze merken

Babble Kids

Onze Babble Kids bandana’s zijn met zorg gemaakt in Engeland. Alle producten zijn zo zacht en comfortabel mogelijk voor uw kindje gemaakt. Voor de voorzijde wordt zacht jersey katoen gebruikt. Jersey katoen absorbeert beter en het blijft ook na het wassen lekker zacht. Voor de achterzijde wordt micro-fleece gebruikt, ook dit voelt erg zacht aan en is waterafstotend waardoor de bandana niet doorlekt. Babble kids heeft al veel prijzen gewonnen voor o.a. kwaliteit, design en hun unieke stoffen!!

bekijk producten
Cara Caro

Dit merk staat bekend om zijn mooie en vrolijk gekleurde koffertjes. De prints zijn trendy en de kleuren helemaal van deze tijd.

bekijk producten
Franck & Fischer

Deze snoezig en stoere uitziende diertjes komen vanuit allerlei verschillende plekken over de hele wereld, zoals de jungle, boerderij en de zee. Het Deense unieke design van Franck and Fischer heeft pure stijl en hoge kwaliteit. Elk product is met zorg gemaakt en met oog voor detail. Een groot gedeelte van de collectie is gemaakt van biologisch katoen.

bekijk producten
Les Deglingos

Heb je al kennis gemaakt met de grappige famillie Deglingos? Over deze dierenfamilie wordt ook wel gezegd dat ze Dee-Klin-Koos zijn oftewel een beetje raar. Het unieke aan deze familie is dat ze allemaal wel wat mankeren. Ze spreken ook hun eigen taaltje met woorden die eindigen op ‘os’. Zorg jij ervoor dat deze diertjes zich snel bij jou thuis voelen?

bekijk producten
Snoezig & Stoer

Ons eigen merk is een verzameling van door ons verzamelde leuke productjes die wij onder ons eigen merk Snoezig & Stoer aan u aanbieden. Over het algemeen scherp geprijsde accessiores voor baby- en kinderkleding met een eigen karakter.

bekijk producten
Timboo

Omdat enkel het beste goed genoeg is voor je kleintje gebruikt Timboo uitsluitend bamboetextiel. Daarnaast is bamboe zacht, comfortabel en absorbeert het 60% meer vocht dan katoen.

bekijk producten
Janneke van den Topmerken