Knuffelen!!

Bollie beer was mijn beste vriendje, mijn maatje, mijn bescherming. Bollie beer ging vroeger overal mee naar toe! Als ik hem ergens was vergeten, brak de hel los. Bollie beer ging altijd mee naar bed, hij had zelfs het beste plekje, maar ook naar de oppas en op vakantie was Bollie beer er altijd bij!

Is een knuffel belangrijk?
Rond de zevende maand kan je baby moeite krijgen met afscheid nemen. Bijvoorbeeld als je hem naar de crèche brengt, maar ook als je even de kamer uitloopt. Hij heeft nu de leeftijd dat hij zich kan hechten aan een knuffel. Dat biedt hem troost en veiligheid.

Waarom vinden kinderen knuffels zo fijn?
Knuffels zijn er altijd en hebben alle tijd voor een kind. Knuffels worden niet boos op een kindje en een kind hoeft zijn knuffel niet te delen. Het geeft ook rust en steun om aan iets te frummelen. Ook kan een knuffel goed zijn voor de ontwikkeling van de fantasie van een kind. Ze kunnen met de knuffel dagelijkse dingen naspelen.

Bij Snoezig & Stoer hebben wij een groot assortiment van allemaal leuke en veilige knuffels voor uw kindje. Neem gerust een kijkje er zit vast een leuk vriendje bij voor uw kleintje!

http://snoezigenstoer.nl/product-category/knuffelen/knuffels/